NOVETATS EN LES PROVES PAU 2018

El Consell Interuniversitari de Catalunya va publicar fa uns dies el primer document de referència de cara a les proves PAU 2018. El podeu trobar aquí:  PAU – Filosofía

Selectivitat 2018

La novetat més important és que la Filosofia deixa de ser matèria de la fase general de les Proves d’accés a la Universitat (PAU), i passa a ser considerada matèria de la fase específica. D’aquesta manera a la fase general els alumnes s’hauran d’examinar de cinc matèries: Català, Castellà, Llengua estrangera, Història, i una matèria a escollir d’entre les matèries comunes d’opció, o sigui: Matemàtiques, Llatí, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials, i Fonaments de les Arts. Queda clar que, tal com ja va passar a les PAU del 2017, aquestes matèries també ponderaran a la fase específica.

 

També hi ha alguns canvis en l’apartat de ponderacions, de tal manera que la Filosofia serà matèria ponderable per cursar alguns dels Graus en les branques d’Arts i Humanitats, i de Ciències Socials i Jurídiques. També hi ha canvis en les ponderacions per accedir als Graus d’Arquitectura. Podeu trobar les ponderacions de les PAU 2018 aquí.

Ponderacions 2018-Branca d’Enginyeria i Arquitectura

Ponderacions 2018-Branca de Ciències

Ponderacions 2018-Branca de Ciències de la Salut

Ponderacions 2018-Branca d’arts i humanitats

Ponderacions 2018-Branca de Ciències Socials i Jurídiques

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *