NOVETATS EN LES PROVES PAU 2018

El Consell Interuniversitari de Catalunya va publicar fa uns dies el primer document de referència de cara a les proves PAU 2018. El podeu trobar aquí:  PAU – Filosofía

Selectivitat 2018

La novetat més important és que la Filosofia deixa de ser matèria de la fase general de les Proves d’accés a la Universitat (PAU), i passa a ser considerada matèria de la fase específica. D’aquesta manera a la fase general els alumnes s’hauran d’examinar de cinc matèries: Català, Castellà, Llengua estrangera, Història, i una matèria a escollir d’entre les matèries comunes d’opció, o sigui: Matemàtiques, Llatí, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials, i Fonaments de les Arts. Queda clar que, tal com ja va passar a les PAU del 2017, aquestes matèries també ponderaran a la fase específica.

 

També hi ha alguns canvis en l’apartat de ponderacions, de tal manera que la Filosofia serà matèria ponderable per cursar alguns dels Graus en les branques d’Arts i Humanitats, i de Ciències Socials i Jurídiques. També hi ha canvis en les ponderacions per accedir als Graus d’Arquitectura. Podeu trobar les ponderacions de les PAU 2018 aquí.

Ponderacions 2018-Branca d’Enginyeria i Arquitectura

Ponderacions 2018-Branca de Ciències

Ponderacions 2018-Branca de Ciències de la Salut

Ponderacions 2018-Branca d’arts i humanitats

Ponderacions 2018-Branca de Ciències Socials i Jurídiques

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies